Lewis

Kevin Whately komt in grote problemen in seizoensfinale Lewis

RTL 8 - donderdag 11 januari om 20:28

© ITV
In deze seizoensfinale van Lewis komt rechercheur Robert Lewis in de problemen door een dertien jaar oude zaak. Drievoudige politiemoordenaar Graham Lawrie vecht zijn veroordeling aan omdat er wat schort aan Lewis' bewijsmateriaal.

In 2001 wist de nog kersverse rechercheur Robert Lewis (Kevin Whately) de drievoudige politiemoordenaar Graham Lawrie (Alec Newman) te vangen. Dertien jaar later is er reden om Lewis' bewijsmateriaal in twijfel te trekken en dreigt Lawrie op vrije voeten te komen. De schok is groot wanneer er nog voor zijn vrijlating opnieuw een agent wordt vermoord, op dezelfde wijze en met hetzelfde moordwapen. Is Lawrie onschuldig of heeft hij een handlanger?

Onschuldig of toch niet?

De schok is groot wanneer er nog voor zijn vrijlating opnieuw een agent wordt vermoord, op dezelfde wijze en met hetzelfde moordwapen. Is Lawrie onschuldig of heeft hij een handlanger?

In deze seizoensfinale van Lewis moet de rechercheur alle zeilen bijzetten om te bewijzen dat hij dertien jaar geleden geen enorme blunder heeft gemaakt. Terwijl Lewis bezig is om te bewijzen dat Lawrie achter de moorden zit, wil zijn rechterhand James Hathaway (Laurence Fox) vooral dat de waarheid boven tafel komt.

Wanneer is de seizoensfinale van Lewis op televisie te zien?

De seizoensfinale van Lewis is op donderdag 11 januari vanaf 20:25 uur te zien op RTL8.

Meer over