Liedje op het eerste gezicht

Ongemakkelijke date en krachtige muziek in Liedje op het Eerste Gezicht

SBS 6 - zaterdag 10 december om 19:59

© Talpa
Drie vrijgezelle zangers en drie single zangeressen zingen ook in deze aflevering van Liedje op het Eerste Gezicht een romantisch duet waarbij zij elkaar in eerste instantie niet zien. Als de vonk overslaat, krijgen ze een mooi geldbedrag om mee op date te gaan.

Daten op tv kan behoorlijk ongemakkelijk zijn. Als niet-professional moeten zingen en dansen op televisie is zo mogelijk nóg ongemakkelijker. Precies dat is wat er samenkomt in Liedje op het Eerste Gezicht.

Liedje op het Eerste Gezicht

Drie vrijgezelle zangers en drie single zangeressen zingen een duet met elkaar. Tijdens de eerste minuut van het optreden zien ze elkaar niet, daarna wel: hét moment om ook even een dansje te wagen. Aan het einde van de aflevering geven de deelnemers door met wie zij de beste klik hebben en bij een match krijgen ze een geldbedrag om op date te gaan.

Edsilia Rombley

Edsilia Rombley, die het programma samen met Wendy van Dijk presenteert, verklapte tegenover Linda.nl dat de vonken er vanaf vliegen. “We hebben écht veel matches. In iedere aflevering zit er minimaal één.”

Meer over