Liefde zonder grenzen

Zwijmelen maar: RTL8 zendt de tv-première van Liefde Zonder Grenzen uit

RTL 8 - woensdag 30 augustus om 20:28

© Splendid Films
Het liefdesleven van twee zussen en een broer verloopt in de Nederlandse romcom Liefde Zonder Grenzen niet zonder de nodige misverstanden en obstakels.

Speelt Jim Bakkum nu alweer een begeerlijke man? Ja, inderdaad, ’s lands favoriete knappe buurman is terug. Hoewel in een iets andere rol dan men zou verwachten.

Liefde Zonder Grenzen

In deze romantische ensemblekomedie van de makers van F*ck de liefde (2019) en Just say yes (2021), worden de liefdes- en levenskeuzes gevolgd van Ferry (Hajo Bruins) en zijn drie volwassen kinderen Maarten (Jim Bakkum), Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke (Abbey Hoes).

Eva houdt het feit dat ze ziek is verborgen voor haar familie, Maarten vertelt niet dat hij verliefd is geworden op een andere jongeman en Lieke komt thuis met een Marokkaanse liefde die op zijn beurt eigenlijk al bestemd is voor een gearrangeerd huwelijk.

In Liefde Zonder Grenzen zijn er dus genoeg elementen voor misverstanden, conflicten en het vieren van de liefde – ook die voor je familie.

Jim Bakkum

Jim Bakkum deelde voor zijn rol in Liefde Zonder Grenzen een innige zoen met Freek Bartels. Hij kreeg daar zoveel vragen over in interviews dat hij besloot wat op Instagram te zetten over de zoen. "Natuurlijk snap ik zo’n vraag, maar het mooie is dat liefde liefde is en liefde spelen dus ook niet ineens verandert omdat je toevallig een wat hariger gezicht zoent." 

Meer over