Life as We Know It

Katherine Heigl en Josh Duhamel worden stiefouders

SBS 9 - zaterdag 20 februari om 20:30

© http://info.sky.de/
Holly (Katherine Heigl) en Eric (Josh Duhamel) kunnen elkaar in Life as We Know It niet uitstaan. Wanneer goede vrienden van de twee overlijden, moeten ze samen de zorg voor hun dochtertje Sophie op zich nemen.

Gemeenschappelijke vrienden hebben singles Holly en Eric aan elkaar gekoppeld. Hun eerste date is geen succes: de mooie zakenvrouw en de rokkenjagende sportjournalist vliegen elkaar meteen in de haren. 

Life as We Know It

Toch hebben Holly (Katherine Heigl) en Eric (Josh Duhamel) in Life As We Know It meer met elkaar gemeen dan ze denken. Daar komen ze op een dramatische manier achter.

De twee vrienden die de date regelden, komen bij een ongeluk om het leven. Holly en Eric krijgen de voogdij over hun eenjarige dochtertje Sophie.

De tegenpolen staan versteld, maar beseffen dat ze dit arme meisje natuurlijk niet aan haar lot kunnen overlaten. Als Sophies plotselinge ouders proberen ze er het beste van te maken.

Kan de verdrietige gebeurtenis ervoor zorgen dat de twee de strijdbijl begraven?

Katherine Heigl

Katherine Heigl en Josh Duhamel zijn in Life as We Know It voor het eerst samen te zien. “Katherine was destijds bezig met het adopteren van haar eigen kind”, vertelde tegenspeler Josh Duhamel in een interview.

Zelf had de acteur toen nog geen kleine spruit: “Ik was al wat eerder op de set om te kunnen wennen aan de kinderen en ze zich prettig bij mij te laten voelen. Dat bleek heel belangirjk voor de film, want we hadden echt een goede klik.”

Meer over