Linda's wintermaand

André Rieu en Britt Dekker in Linda's Wintermaand

SBS 6 - zondag 26 december om 19:55

© Talpa
Limburgse allure naast Noord-Hollandse vrijpostigheid op de bank van Linda de Mol bij Linda's Wintermaand. André Rieu en Britt Dekker blikken terug op hun jaar. Hoe slaan zij zich door de pandemie heen en wat leverde 2021 hen op?

Linda de Mol sluit dit seizoen van Linda's Wintermaand af met twee veelzijdige gasten: wereldberoemd violist en orkestleider André Rieu en presentatrice, actrice en tv-persoonlijkheid Britt Dekker. 

André Rieu

Linda de Mol gaf in een interview al een korte sneak peek over haar gesprek met de violist. "Iedereen die bij mij op de bank zit, heeft op de een of andere manier een bijzonder jaar achter de rug. Ik ga proberen om corona gerelateerde onderwerpen te ontwijken, maar soms ontkom je er niet aan", vertelde ze eerder openhartig. "André Rieu heeft bijvoorbeeld een heel heftig jaar achter de rug. Een gigantisch bedrijf, met heel veel mensen in dienst, en dan wordt alles afgezegd."

Britt Dekker

Gelukkig is daar als tegenhanger de vrolijke flierefluiter Britt Dekker, die de gasten van het programma weleens kan gaan verrassen. Aan het einde wordt het publiek namelijk getrakteerd op een goodiebag en zij had één duidelijk wens: een airfryer! "Britt eet elke dag friet. Hoe dan, denk ik. Met dat lijfje" verklapte Linda eerder. "Ze wilde graag een airfryer in de goodiebag, dus daar zijn we nu heel druk mee bezig." 

Meer over