Linda's wintermaand

Jelka van Houten en Guus Meeuwis schuiven aan bij Linda

SBS 6 - zondag 12 december om 19:55

© Talpa
Een interview met een openhartige Jelka van Houten was onlangs nog te lezen in het magazine van Linda de Mol. Nu bezoekt de actrice samen met Guus Meeuwis het winterse chalet van De Mol voor een goed gesprek in Linda's Wintermaand.

Wat is het favoriete liedje van Guus Meeuwis? En welk nummer speelt huisband Mell & Vintage Future voor Jelka Van Houten? Het is allemaal te zien en horen in Linda’s wintermaand.

Jelka van Houten

In dit interviewprogramma ontvangt Linda de Mol het duo in haar winterse chalet. Van Houten en de gastvrouw zijn geen onbekenden van elkaar. De actrice was onlangs nog te zien in de Net 5-serie Adem In, Adem Uit die aan het Linda.-platform was verbonden. En in de Linda. vertelde Van Houten pasgeleden over haar relatie met Henry van Loon.

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis zou afgelopen november eigenlijk zijn - al uitgestelde - Groots met een zachte G-concerten geven. Dit keer in het Rotterdamse Ahoy in plaats van in zijn thuisbasis, het Philips Stadion in Eindhoven. De aangescherpte coronamaatregelen zetten een streep door zijn concertserie. Wat hij wel mocht doen? Samen met zijn verloofde Manon Meijers optreden bij The Masked Singer.

Meer over