Line of duty

Onderzoek naar politieagent in Line of Duty

RTL 8 - donderdag 3 februari om 20:28

© https://presseportal.zdf.de
Na een desastreus verlopen antiterrorismeoperatie komt Steve Arnott in deze aflevering van Line of Duty terecht op een afdeling die corruptie aanpakt. Zijn nieuwe chef wil dat hij een politieagent onderzoekt die niets op zijn kerfstok lijkt te hebben.

Steve Arnott (Martin Compston) is betrokken bij een antiterrorismeoperatie waarbij een onschuldige man om het leven komt. In de Britse serie Line of Duty willen de meeste betrokkenen de zaak in de doofpot stoppen. Als Steve daaraan weigert mee te werken, hebben zijn meerderen een overplaatsing voor hem in petto.

Martin Compston

Steve komt terecht op de afdeling die corruptie aanpakt. Deze afdeling staat onder leiding van Ted Hastings (Adrian Dunbar). Zijn nieuwe chef heeft zijn pijlen gericht op Tony Gates (Lennie James), een politieman die in eerste instantie helemaal niets op zijn kerfstok lijkt te hebben. Maar Ted is daar niet van overtuigd. Hij weet zeker dat Tony iets verbergt. Ted draagt Steve daarom op om meer over deze politieagent te weten te komen.

Meer over