Line of duty

Het vijfde seizoen Line of Duty gaat van start

BBC First - zondag 17 oktober om 23:00

© ITV
In het nieuwe seizoen van Line of Duty gaan de leden van AC-12 weer op zoek naar corruptie binnen de politie. Na een brute overval op een politietransport is de enige overlevende politieagent meteen verdachte. Of missen ze iets?
Het vijfde seizoen van Line of Duty gaat direct voortvarend van start. Anticorruptie-eenheid AC-12 zet onder leiding van commissaris Hastings de jacht op corrupte agenten met een link naar de georganiseerde misdaad voort. Het vermoeden bestaat dat de mysterieuze 'H' aan het hoofd staat van een uitgebreid netwerk binnen het korps, dus Arnott en Fleming zetten alles op alles om hem te ontmaskeren.

Roekeloze organisatie

 
Dat klinkt kinderlijk eenvoudig, maar één ding overzien ze niet: de bendeleden geven zich echter niet zomaar gewonnen en gaan heel ver om hun doel te bereiken. Na een gewelddadige overval op een politiewagen, weet het team AC-12 dat ze op het spoor zijn van een roekeloze criminele organisatie die banden heeft met corrupte politieagenten. Nu is nog de vraag: weten ze hen ook te pakken voordat het te laat is?

Meer over