50/50

Vanavond op Net5: Een nieuw seizoen van 50/50 en Lingo

NET 5 - maandag 29 augustus om 19:24

© Talpa

Fans van spelshows opgelet! Het wordt voor de vaste kijkers van 50/50 en Lingo even schakelen, want beide shows verhuizen namelijk van SBS6 naar Net5. Vanaf 19.30 uur kun je kijken naar 50/50 met aansluitend Lingo.

Een vertrouwde titel, maar op een nieuwe zender! Aan de opzet van 50/50 verandert echter niets. In elke aflevering beantwoorden twee kandidaten maar liefst 50 vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Per goed beantwoorde vraag ontvangen ze 50 euro, maar het totaal opgebrachte geld mogen ze niet allebei mee naar huis nemen. Alleen de deelnemer die de 50ste vraag goed beantwoordt, behoudt het geld en is in de volgende aflevering opnieuw te zien. 

De eerste week zal net even anders zijn dan anders. Er wordt namelijk afgetrapt met een heuse VIP-week. In de eerste aflevering strijden daarom ook René van Meurs en Pim Muda tegen elkaar. De rest van de week vechten: Ronald vs. Michel Mulder; Lisa Loeb vs. Roos Schlikker en Hannelore Zwitserland vs. Jamie Trenité het uit. Ten slotte maken vrijdag Yuki Kempees en Mark Labrand uit wie de slimste van de twee is.

50/50 is vanaf 29 augustus van maandag t/m vrijdag om 19:30 uur te zien op Net5. Terugkijken is mogelijk via Kijk.nl

Lingo

Als fan van spelshows kun je daarna rustig blijven zitten. Vanaf 20.00 uur is het namelijk tijd voor de comeback van Lingo. Twee teams gaan weer aan de slag met het raden van woorden, en dit is niet altijd een gemakkelijke klus. Gelukkig zijn Jan Versteegh en JP zijn ook dit seizoen van de partij om het spel in goede banen te leiden.

Jan Versteegh in Lingo
Jan Versteegh in Lingo

Lingo is vanaf 29 augustus om 20:00 uur te zien bij Net5. 

Meer over