Lisa, Joost of Bram wordt de winnaar van De Slimste Mens!

27 augustus 2021 11:09 | kijktips | Door Jacob-Jan van de Groep

© KRO-NCRV

De Slimste Mens is toe aan de finale. Wie-o-wie wordt de opvolger van Snollebollekes-zanger Rob Kemps? Dat zien we vanavond!

Lisa Loeb is de beste speler van dit seizoen. Zij was vijf keer de slimste van de dag en maakte in zeven afleveringen haar opwachting. Lisa beloofde voor haar terugkeer in de finaleweek een speciaal lied over De slimste mens te maken. Philip Freriks en Maarten van Rossem kunnen vast niet wachten op het kunstwerk van de cabaretière. En wij eigenlijk ook niet.

De Slimste Mens van 2021

In de finale neemt Lisa, de favoriet voor de eindoverwinning, het op tegen Joost Oomen (op de foto: met snor) en Bram Douwes. Anders dan bij alle andere afleveringen gaat de laatste ronde even iets anders. De twee beste spelers strijden in de finale om de winst van het seizoen. Wie-o-wie wordt De slimste mens van 2021?

Joost Oomen en Bram Douwes

Met Joost Oomen en Bram Douwes staan er twee Groningers in de finale van De slimste mens. Beiden waren tijdens de reguliere uitzendingen vanwege hun voorkomen veelbesproken op social media. Zowel Joost als Bram kan daar wel aardig om lachen en wij eigenlijk ook. Het is best genieten van de Noorderlingen in De slimste mens.

De slimste mens zie je vanavond om 20.35 uur bij KRO-NCRV op NPO2.

Meer over