Little Fockers

Robert de Niro vertrouwt zijn schoonzoon Ben Stiller niet in Little Fockers

Com. Centr. - zondag 30 juli om 20:30

© Universal Studios
Na twee films en een hoop gedoe heeft Jack zijn schoonzoon eindelijk geaccepteerd. Greg Focker is in Little Fockers gelukkig getrouwd met zijn Pam.

Sterker nog: Pam en Greg hebben samen voor een nieuwe generatie Fockers en Byrnes gezorgd. Jack (Robert De Niro) is tegenwoordig een trotse opa.

Little Fockers

Toch duurt het in Little Fockers niet lang voordat Jack en Greg (Ben Stiller) het weer met elkaar aan de stok krijgen. De reden? Een carrièreswitch.

Greg verruilt zijn baan als verpleegkundige voor een functie bij een groot farmaceutisch bedrijf. Jack wantrouwt Gregs drijfveren.

Bovendien komt Greg weer in contact met zijn oude vlam Andi (Jessica Alba). Schoonpa Jack vraagt zich af of het allemaal wel zuivere koffie is wat zich tussen de twee afspeelt.

Om voor eens en altijd uit te maken of Greg het waard is om zich Pams echtgenoot te noemen, onderwerpt Jack hem (weer) aan een test. De voormalige CIA-agent haalt al zijn ondervragingstechnieken uit de kast.

Er staat ook nogal wat op het spel: Jack wil dat Greg aantoont dat hij het in zich heeft om het nieuwe hoofd van de familie te worden.

Robert De Niro

De recensies van Little Fockers waren niet mild. Volgens critici is de film een stuk minder leuk dan voorgangers Meet the Parents en Meet the Fockers.

Robert De Niro kon zich daar blijkbaar wel in vinden. In 2011 ontving hij een speciale oeuvreprijs bij de uitreiking van de Golden Globes.

In zijn speech zei hij: "Ik was heel dankbaar toen ik twee maanden geleden hoorde dat ik deze prijs zou krijgen. Ruim voordat jullie de kans hadden om Little Fockers te zien."

Meer over