Love is in the air

Robert ten Brink vliegt weer uit in Love Is in the Air

RTL 4 - woensdag 13 april om 21:29

© http://www.rtl.nl
Robert ten Brink is terug met een gloednieuw seizoen van Love Is in the Air. De presentator gaat weer op pad om mensen te herenigen met geliefden in het buitenland. 

Door corona waren internationale reizen twee jaar moeilijk, waardoor veel families en vrienden elkaar lang hebben moeten missen. Het liefst zou Robert ten Brink het woord nooit meer horen, maar corona is wel de reden dat een nieuwe reeks van Love Is in the Air twee jaar op zich liet wachten. De pandemie maakte internationale reizen lange tijd zo goed als onmogelijk, terwijl het verlangen naar contact met dierbaren alleen maar toenam. Nu het luchtruim weer open is, is het tijd om de schade in te halen.

Robert ten Brink

Dat daar behoefte aan is concludeerde Ten Brink afgelopen december al toen hij voor de kerstspecial van All You Need Is Love op pad ging. In Love Is in the Air draait het dan net als in de kerstspecial niet alleen om romantische liefdesverhalen. Ook ouders, kinderen en kleinkinderen, vrienden of verre familieleden maken kans om door Robert en zijn team verrast te worden met bijzonder bezoek uit alle windstreken.

Let wel: Love Is in the Air duurt dit jaar maar een halfuur per aflevering. Voorheen was dit een uur.

Meer over