Love Type D

Maeve Dermody zoekt naar de ware liefde in Love Type D

Filmbox - maandag 8 augustus om 20:30

Heb je behoefte aan een komische film met een romantisch randje? Ga dan maar gauw klaar zitten, want vanavond zie je op zender FilmBox Love Type D.

Als Love Type D-hoofdpersonage Frankie Browne (Maeve Dermody) ontdekt dat het genetisch bepaald is of je behoort tot degenen die dumpen of degenen die gedumpt worden, vallen er opeens wat puzzelstukjes op zijn plek. Dit lijkt namelijk de ultieme reden waarom zij inmiddels zo'n 12 keer is gedumpt, zoals recent nog door Thomas, die nota bene de boodschap liet overbrengen door diens twaalfjarige broertje Wilbur (Rory Stroud).

Love Type D

Vastbesloten om hier na al die jaren vol mislukkingen verandering in te brengen, moet ze - op advies van Wilbur - het meest gênante doen wat ze ooit heeft gedaan: een komische reis maken langs al haar ex-vriendjes. Met als doel om haar liefdesleven zo een flinke boost te geven. Maar uiteindelijk telt slechts één ding: weet ze nu wel haar ware liefde te vinden? Of komt ze aan het einde van dit rit alsnog met lege handen te staan? 

Love Type D is maandag 8 augustus om 20:30 uur te zien op FilmBox.

Meer over