Love Upstream

Charlotte gaat op zoek naar een nieuw idee voor een bestseller

RTL 8 - woensdag 13 juli om 20:28

© http://www.sajtoszoba.tv
Bekend staan als dé auteur als het gaat om boeken over relaties en dan zelf gedumpt worden. Dit overkomt Charlotte in Love Upstream.

Charlotte Meyers (Kimberly-Sue Murray) is een succesvol auteur van boeken over relaties. Haar laatste boek is zo succesvol, dat het haar een eigen talkshow oplevert. Het kan allemaal niet op, maar dan besluit haar partner Doug (Morgan David Jones) de relatie te beëindigen. Haar uitgever Jane (Jennifer Gibson) is van mening dat Charlotte zichzelf opnieuw moet uitvinden en zal voorlopig geen van haar boeken over relaties meer publiceren.

Love Upstream

Charlotte komt met een idee voor haar volgende boek: een stadsmeisjesgids voor overleven in de wildernis. Ze is van plan om drie weken wildernistraining te volgen, gevolgd door een kanotocht van een week. Wildernisgids Rob Wilson (Steve Lund) vindt haar idee maar niks, maar voor het geld gaat hij akkoord haar toegewijde trainer te zijn. Rob heeft net als zijn vrienden, het echtpaar Mike en Tina Abbott, een hekel aan types als Charlotte: bevoorrechte stedelingen die niet echt geïnteresseerd zijn in het buitenleven, behalve voor de selfies. Desondanks beginnen ze in Love Upstream toch iets voor elkaar te voelen.

Bill Corcoran

De regisseur van Love Upstream, Bill Corcoran, werkt al zijn hele leven voor tv-producties. Zo regisseerde hij in het verleden afleveringen van 21 Jump Street, MacGyver en Stargate

Meer over