Love's Playlist

Skye Coyne en Travis Laughlin vechten elkaar haast de tent uit in Love's Playlist

Viaplay TV - zaterdag 30 september om 21:52

© http://www.sajtoszoba.tv/
Amanda (Skye Coyne) gaat in Love's Playlist een bedrijfslancering organiseren. Daarvoor moet ze helaas samenwerken met de arrogante Sam. Wat ze alleen allebei niet doorhebben is dat ze al een tijd anoniem met elkaar flirten online.

Amanda (Skye Coyne) werkt voor Audify, een muziekplatform. Het bedrijf gaat fuseren met socialemediabedrijf Dispatch en Amanda biedt aan om de bedrijfslancering te organiseren. Daarvoor moet ze helaas samenwerken met de arrogante Sam (Travis Laughlin) van Dispatch. Ze weten alleen niet dat ze al een tijd anoniem met elkaar flirten online.

Skye Coyne in Love's Playlist

De hoofdrol in deze film wordt gespeeld door Skye Coyne, die je onder meer kunt kennen van Vanished in Yosemite, The Search for Secret Santa en Deadly Radio Romance. Voor de rol in deze romcom besloot ze om echt in haar karakter te duiken.

"Ik heb het script zo vaak als mogelijk gelezen om echt een beeld te krijgen van het verhaal en het achtergrondverhaal, dus ook dingen die niet per se in het script staan. Waarom is mijn karakter bijvoorbeeld op een bepaalde moment verdrietig: is het vanwege een vorige relatie of vanwege het vertrek van haar vader? Ik verzin dus echt een extra verhaal bij het personage."

Benieuwd naar meer? Bekijk hieronder het hele interview met de actrice.

Meer over