Madagascar: Escape 2 Africa

De Madagascar-vrienden storten neer in Afrika

Com. Centr. - zaterdag 19 augustus om 21:00

© http://info.sky.de/
In Madagascar: Escape 2 Africa storten de dierentuinvrienden in Afrika neer. Alex de leeuw wordt herenigd met zijn familie, maar of dat zo gladjes verloopt?

In de eerste Madagascar-film belandden leeuw Alex, zebra Marty, nijlpaard Gloria en giraffe Melman op het eiland Madagascar. In Madagascar: Escape 2 Africa proberen de dierentuinvrienden terug te gaan naar hun dierentuin in New York City.

Madagascar: Escape 2 Africa

Vol goede moed en onder de leiding van de manische pinguïns proberen ze met een vliegtuig terug te keren. De poging mislukt en ze storten op het vasteland van Afrika neer.
Geluk bij een ongeluk: Alex wordt in Afrika herenigd met zijn familie. De reünie is alleen niet bepaald gezellig. Alex ontdekt dat hij het communiceren in het wilde leven behoorlijk is verleerd in de veilige omgeving van de dierentuin.

Weten de diertuindieren zich te redden in deze nieuwe leefomgeving? Je ziet het in Madagascar: Escape 2 Africa.

Hans Zimmer

De muziek in Madagascar: Escape 2 Africa is gecomponeerd door de Duitse Hans Zimmer. Hij is een geprezen componist, die ook de muziek voor onder andere The Lion King, Inception en 12 Years A Slave heeft gecomponeerd. Will.i.am, bekend van The Black Eyed Peas, heeft ook enkele nummers geschreven voor de film.

Meer over