Magic Mike XXL

Channing Tatum gaat weer strippen

NET 5 - donderdag 11 november om 22:40

© https://workspace.cimediacloud.com/mediaboxes
Aan het eind van Magic Mike stopte Mike met strippen om zich volledig op zijn meubelmakerij te richten. In XXL komt hij terug op dat besluit. En dat is maar goed ook. 

Het is inmiddels drie jaar geleden dat Mike (Channing Tatum) zijn strippersoutfit aan de wilgen hing. Tegenwoordig is hij fulltime meubelmaker. Mike heeft helemaal geen tijd meer om hitsige (huis)vrouwen het hoofd op hol te brengen met zijn sexy dansmoves.

Magic Mike XXL

En toch kruipt in Magic Mike XXL het strippersbloed waar het niet gaan kan. Zeker nu zijn oude stripmaatjes van The Kings of Tampa het einde van hun strippersleven voelen naderen.

Voor ze te oud zijn om te strippen, willen ze nog een spetterend afscheidsoptreden geven. En dat spetterende optreden is net even wat spetterender als Mike ook meedoet.

Dat vindt meubelmaker Mike ook wel een aantrekkelijk idee. Hij laat zich dus overhalen om nog één keer met The Kings of Tampa op tournee te gaan. 

Al vrij snel blijkt dat de mannen zonder oude rot en mentor Dallas net even dat beetje extra missen. Kan Mike dat brengen?

Matthew McConaughey

De makers van Magic Mike XXL hadden graag gezien dat Matthew McConaughey weer de rol van de ervaren stripper Dallas zou spelen. McConaughey zelf zag dat ook wil zitten.

Uiteindelijk kwam het er toch niet van: McConaughey was te duur. Zijn gage schoot na zijn Oscar voor Dallas Buyers Club omhoog.

Dat werd de producenten van Magic Mike XXL iets te gortig.

Meer over