Magnum P.I.

Spoorloos na borgsom in Magnum P.I

NET 5 - zondag 17 april om 21:25

© Episodic
Een verdachte slaat in deze aflevering van Magnum P.I. op de vlucht wanneer Melvin Muchado haar borgsom heeft betaald. Het gaat om 250.000 dollar. Om zijn bedrijf te redden, schakelt de geldschieter de hulp in van Magnum en Higgins om de vrouw te vinden.

Een verdachte is gevlucht nadat Melvin Muchado haar borgsom van 250.000 dollar betaalde. Melvin - een borgsomgeldschieter en oude vriend van Magnum - wil graag zijn geld terug en huurt daarom Magnum en Higgins in om de vrouw op te sporen.

Magnum P.I

De twee detectives lijken door flirterig gedrag steeds dichter naar elkaar toe te trekken, al weten ze allebei niet of dat wel zo slim is. Ondertussen proberen TC en Katsumoto de moeder van Cade te vinden en doen een schokkende ontdekking.

Don Swayze

Deze aflevering neemt Don Swayze de gastrol van geldschieter Melvin voor zijn rekening. Zijn bekendheid is niet zo groot als die van zijn broer, Dirty Dancing-ster Patrick Swayze, maar er staan alsnog meer dan honderd acteerrollen op zijn naam. Vooral in tv-series is hij een bekend gezicht.

Meer over