Hotel rules

Make-over voor hotels en B&B's in Hotel Rules

Vijf stellen geven elkaars hotel en B&B een make-over. Daarbij moeten de verbouwers zich aan een paar regels van de eigenaren houden. Het winnende duo ontvangt 25.000 euro. De presentatie is in handen van Airen Mylene.

Het blijkt een beproefd recept: stellen die elkaars huis verbouwen. Dat is waar het om draait in House rules NL waarvan inmiddels al vier seizoenen zijn uitgezonden. Vanwege dit succes komt Net 5 met een spin-off waarin hotels en B&B’s een make-over krijgen. In dit programma, met de voor de hand liggende titel Hotel rules, gaan vijf stellen - die elkaar niet kennen - aan de slag met het pand van de anderen.

Hotelregels

In elke aflevering overhandigt een stel de sleutels van hun eigen onderneming aan de vier andere rivaliserende duo’s. Daarbij moeten zij zich slechts aan een paar verbouwingsregels houden. Zo mogen de eigenaren bijvoorbeeld hun veto uitspreken over het gebruik van kleuren, materialen en interieurstijlen. Het is aan de overige koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en daar gaat het natuurlijk nog wel eens mis.

Airen Mylène

De vakjury bestaande uit interieur designer Bertram Beerbaum en hotelrecensent Chantal Bonnamy bepalen hoe goed ze het ervan af hebben gebracht. Het winnende stel ontvangt de hoofdprijs van 25.000 euro. Net als in het origineel is de presentatie ook dit keer in handen van Airen Mylene.

Teams

De vijf teams bestaan uit:
Team Rood: Lorence (23) en Lucas (26) uit Lekkerkerk hebben een B&B met 12 kamers in Western-stijl geërfd van de vader van Lorence.
Team Paars: Liane (49) en Rinke (24) uit Liempde runnen als tante en nichtje samen met hun familie een manege met mogelijkheden om te overnachten.
Team Geel: Daphne (39) en Roy (46) zijn horecaondernemers die in het hartje van Nijmegen een hotel hebben.
Team Blauw: Sarah (36) en Daan (38) bezitten samen met hun drie kinderen een B&B in een voormalige school in Garrelsweer.
Team Groen: Ilse (52) en Jerry (60) baten een chalet uit op een naturistencamping in Zeewolde.

Meer over:

Reageren