Make up your mind

Carlo Boszhard is terug met Make Up Your Mind

RTL 4 - zaterdag 9 april om 21:34

© RTL
Vijf bekende Nederlandse mannen transformeren zich vanavond in Make Up Your Mind tot dragqueens. Fred van Leer en Nikkie de Jager proberen er in het eerste volledige seizoen onder leiding van Carlo Boszhard achter te komen wie ze voor zich hebben.

Carlo Boszhard trok vorig jaar ruim 1,2 miljoen kijkers met de eenmalige uitzending van Make Up Your Mind, waarin Peter R. de Vries de grote verrassing was en Barry Atsma - alias Bobbi Bambam - er met de overwinning vandoor ging. Nu geeft RTL het programma een volledig seizoen.

Make Up Your Mind

De komende weken transformeren telkens vijf bekende Nederlandse mannen in dragqueens met prachtige pruiken, hoge hakken en hysterische acts. Panelleden Fred van Leer en Nikkie de Jager proberen aan de hand van hints te ontdekken wie ze voor zich hebben. Daarnaast beoordeelt een jury onder leiding van Miss Envy Peru de podiumprestaties van de kandidaten.

Na elke ronde onthult de queen die het minst heeft gescoord wie hij is. De beste gaat naar de grande finale in de slotaflevering.

Meer over