Makkelijk scoren

Diederik Smit, Tex de Wit en Jonathan van het Reve zijn terug met Makkelijk Scoren

NPO 3 - maandag 13 mei om 21:09

© Merlijn Doomernik
Diederik Smit, Tex de Wit en Jonathan van het Reve nemen in Makkelijk Scoren wekelijks op satirische wijze de sportactualiteit door. Gespreksstof hebben ze genoeg, met het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen in aantocht.

Arjen Lubach en Diederik Smit trakteerden de kijkers in De Avondshow met Arjen Lubach dit seizoen elke maandag op de rubriek ‘Sport studio’. Met zijn Avondshow-kompanen Tex de Wit en Jonathan van het Reve maakt Smit nu een derde seizoen van Makkelijk Scoren, een satirisch programma over sport. Onderwerpen zijn er genoeg, met de Tour de France, het EK voetbal en de Olympische Spelen in aantocht.

Diederik Smit

In de laatste Avondshow van het seizoen keek Smit alvast vooruit naar het EK, dat volgens hem het toernooi van Hongarije wordt. “De titel is toegezegd aan Orbán”, beweerde hij met een stalen gezicht. En Nederland? “Sneuvelt in de kwartfinales tegen Portugal, met 1-0. De goal valt in de achttiende minuut.” De doelpuntenmaker noemde hij niet. “Ik heb toch geen glazen bol?”

Wanneer is Makkelijk Scoren op televisie te zien?

Makkelijk Scoren is vanaf maandag 13 mei wekelijks om 21:06 uur te zien op NPO3.

Meer over