Mannen van Mars

De reünie van Daniël Boissevain

RTL 8 - woensdag 2 juni om 20:28

© Entertainment One Benelux
Drie vrienden van in de veertig gaan samen naar de reünie van hun middelbare school. Dat zal me een knalfeest worden!

Peter (Huub Smit) merkt aan alles dat hij ouder wordt. Hij begint langzaam kaal te worden en hij kan niet langer ontkennen dat een leesbril zo nu en dan best goed van pas komt.

Mannen van Mars

Zijn beste vrienden Mark (Martijn Fischer) en Edwin (Daniël Boissevain) hebben zo hun eigen worstelingen. Zo heeft Marks vrouw hem net ingeruild voor een jonger exemplaar.

Womanizer Edwin roept altijd wel dat hij van zijn vrijgezellenbestaan houdt. Ondertussen twijfelt hij stiekem over zijn vruchtbaarheid.

In Mannen van Mars krijgt het drietal een uitnodiging voor de reünie van hun oude middelbare school. Het is inmiddels bijna 25 jaar geleden dat ze eindexamen deden op het Marsman College, een mooi moment om herinneringen op te halen.

Huub Smit

En een uitgelezen mogelijkheid om effe stevig uit de band te springen. Mark, Edwin en Peter zijn vast van plan te laten zien dat ze hun wilde haren heus nog niet kwijt zijn.

Veertig is het nieuwe twintig! Of toch niet?

Hoewel Mannen van Mars aangenaam droog begint, worden de grappen allengs platter en minder origineel. Jammer, want vooral Huub Smit (bekend als Richard Batsbak in New kids, maar ook van Penoza en Undercover) kan juist complexere humor prima aan.

Meer over