Marble mania

Chatilla van Grinsven en tweelingbroers Ronald en Michel Mulder knikkeren erop los in Marble Mania

SBS 6 - zaterdag 22 april om 20:30

© Talpa
Winston Gerschtanowitz kan uitkijken naar een sportief potje knikkeren. Zijn gasten zijn schaatsers en tweelingbroers Ronald en Michel Mulder en basketballer Chatilla van Grinsven. De atleten wagen zich in deze aflevering van Marble Mania aan de knikkerbanen.

Het belooft een sportieve laatste aflevering te worden van Marble Mania. Presentator Winston Gerschtanowitz ontvangt topschaatsers (en tweelingbroers) Ronald en Michel Mulder en basketballer Chatilla van Grinsven. Samen wagen ze zich aan de knikkerbanen.

Chatilla van Grinsven

De atleten hebben al bewezen dat ze over onvermoede talenten beschikken. Michel Mulder verbaasde vorig seizoen de kijkers van Secret Duets met zijn rauwe rockstem. Van Grinsven was het afgelopen jaar veel op televisie te zien. Ze deed mee aan Expeditie Robinson, koorddansshow The Big Bounce en stapte in De Tijd van ons Leven met Rutger Castricum op de tijdritfiets. Daarnaast schoof ze geregeld aan als sportkenner bij Shownieuws, waar ze in een eigen rubriek SBS-collega Peter Gillis hielp in vorm te komen.

Meer over