Marble mania

Racers Giedo van der Garde en Tim en Tom Coronel doen mee aan Marble Mania

SBS 6 - zaterdag 8 april om 20:30

© Talpa
Winston Gerschtanowitz ontvangt in deze aflevering van Marble Mania drie coureurs: tweelingbroers Tim en Tom Coronel en voormalig formule 1-coureur Giedo van der Garde. De snelheidsduivels kiezen een knikker en gaan los op een heel ander soort racebaan.

Knikkeren is extra leuk met vrienden en bekenden, daarom kiezen de makers van Marble Mania steevast kandidaten die elkaar al kennen. Zo maakten alleen al dit seizoen bekende Urkers en volkszangers samen hun opwachting in de knikkershow van Winston Gerschtanowitz.

Tim en Tom Coronel

Deze week ontvangt de presentator drie coureurs die doorgaans gewend zijn aan een heel ander soort racebaan. Tweelingbroers Tim en Tom Coronel werken normaal gesproken samen als ze zich wagen aan de Dakar-rally. Ditmaal strijden ze tegen elkaar, elk met hun eigen knikker.

Giedo van der Garde

De derde speler is Giedo van der Garde, voor Max Verstappen de laatste Nederlandse formule 1-coureur. Hij hield het slechts een seizoen en 19 races vol. Tegenwoordig is Van der Garde actief als race commentator bij Viaplay.

Meer over