Marble mania

Knikkeren was nog nooit zo spannend in Marble Mania bij SBS6

SBS 6 - donderdag 21 januari om 20:30

© William Rutten
In de nieuwe spectaculaire spelshow Marble Mania bij SBS6 gaan BN’ers de knikkerstrijd met elkaar aan. Knikkeren was nog nooit zo spannend!

In het nieuwe spel Marble Mania van SBS6 nemen drie BN’ers het tegen elkaar op in een potje knikkeren. Voor gevorderden wel te verstaan, want onder leiding van Winston Gerschtanowitz spelen ze verschillende rondes en een spectaculaire finale waarin 6000 knikkers tegelijk over de baan rollen! Sportverslaggever Jack van Gelder verzorgt op zijn eigen, dus altijd enthousiaste wijze het commentaar bij de knikkerraces.

Wesley, Ronald en Giovanni

De knikkerende BN’ers die het spel spelen hebben altijd een band met elkaar. Als collega’s, als concurrenten, of als vrienden zoals in de eerste aflevering het geval is. Vanavond nemen Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder het tegen elkaar op. Hoe handig is het trio met knikkers en behendigheidsspellen? Kunnen de voetballers ook met hele kleine ballen een rake penalty schieten? Behalve leuk en spannend is Marble Mania ook sympathiek: de knikkerzak met geld die klaarligt voor de winnaar wordt geschonken aan een zelfgekozen goed doel! 

Marble Mania zie je vanaf vanavond om 20:30 elke donderdag bij SBS6

Meer over