Marble mania

Voormalig topsporters strijden tegen elkaar in slot Marble Mania

SBS 6 - donderdag 24 februari om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images

De laatste aflevering van het tweede seizoen Marble Mania belooft een sportieve aangelegenheid te worden. Voormalig topsporters Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol nemen het namelijk tegen elkaar op.

In deze laatste aflevering van Marble Mania strijden Henk Grol, Remy Bonjasky en Marit Bouwmeester in verschillende behendigheidsspellen en knikkerraces tegen elkaar. Als voormalig topsporters zijn ze eraan gewend te winnen, maar weten ze ook met de stress en druk om te gaan die bij deze show komt kijken?

Marble Mania

Gelukkig hebben ze weinig te verliezen, alleen te winnen voor een goed doel naar keuze. Het zit namelijk zo: de speler die aan het einde van de show de meeste minigames weet te winnen, is in de grote finale in het voordeel. Daarin komen honderden knikkers naar beneden en worden de prijzen voor de goede doelen van de deelnemers verdeeld.

Maarten van der Weijden

Eerder dit seizoen was het ook al een sportieve bedoeling: toen streden Maarten van der Weijden, Marianne Timmer en Nicolien Sauerbrij al tegen elkaar. Bekijk hieronder hoe dat eraan toeging.

Meer over