Marble mania

Wolter Kroes, Thomas Berge en Frans Duijts strijden tegen elkaar in nieuw seizoen Marble Mania

SBS 6 - zaterdag 18 maart om 20:30

© Talpa
De knikkers gaan weer rollen! Winston Gerschtanowitz ontvangt in dit nieuwe seizoen van Marble Mania weer wekelijks drie BN'ers die spectaculair knikkeren voor het goede doel. In deze eerste aflevering zijn dat Wolter Kroes, Thomas Berge en Frans Duijts.

Ze kunnen een aardig moppie zingen, maar hoe zijn Wolter Kroes, Thomas Berge en Frans Duijts met knikkers? Het is te zien in de eerste aflevering van dit derde seizoen Marble Mania, waarin de zangers van het Nederlandse lied hun knikkervaardigheden tonen.

Marble Mania

Wekelijks gaan steeds drie BN’ers de strijd met elkaar aan voor het goede doel. Ieder met een eigen kleur knikkers, zodat goed is te volgen hoe ze het ervan afbrengen. Ze starten met een behendigheidsspel waarmee ze knikkers voor de volgende ronde kunnen verdienen. De knikkerbanen zijn net als in de andere seizoenen spectaculair.

Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz is opnieuw de gastheer van dienst. Vorig jaar ontving hij onder anderen Johan Derksen, René van de Gijp en Wilfred Genee en de familie Roelvink.

Meer over