Marley & Me

Lukt het Owen Wilson en Jennifer Aniston een hond op te voeden in Marley & Me?

RTL 8 - maandag 11 maart om 20:28

© 20th Century Fox
Een hond in huis, hartstikke gezellig. Of niet natuurlijk: de hond van John en Jennifer maakt in Marley & Me alles kapot.

John en Jennifer Grogan (Owen Wilson en Jennifer Aniston) zijn gelukkig getrouwd. Zij wil dolgraag kinderen, maar John is daar nog niet aan toe.

Marley & Me

In Marley & Me bedenkt John een slim plannetje om Jennifers kinderwens nog even uit te stellen: ze nemen een hond. Kunnen ze mooi even oefenen op het ouderschap. Dat is een hartstikke goed idee. Als John thuiskomt met een schattige labradorpup is Jennifer op slag om.

Maar dan beginnen de problemen. Marley mag er dan schattig uitzien, hij is eigenlijk meer een pluizige sloopkogel dan een hond. Boeken, meubilair, serviesgoed, gordijnen; niets in huize Grogan is veilig voor veelvraat Marley. Maar toch zijn Jennifer en John dol op hem. Maar hoe moet het verder als ze kinderen krijgen? Zijn die wel veilig met Marley in de buurt?

Owen Wilson en Jennifer Aniston

De personages die Jennifer Aniston en Owen Wilson spelen bestaan echt. Marley & Me is gebaseerd op het boek dat John Grogan als eerbetoon aan zijn trouwe viervoeter schreef.

Omdat de film veertien jaar uit het leven van de Grogans beslaat, konden de filmmakers niet met één labrador toe. Sterker nog: in totaal spelen 22 honden de rol van de pluizige boekenverslinder.

Meer over