Married at first sight

MAFS-Antoine en Kim trekken aan de bel bij experts

RTL 4 - dinsdag 26 april om 20:31

© Videoland
Het liefdesavontuur van Antoine en Kim uit Married at First Sight leek de afgelopen weken over rozen te gaan, maar niets blijkt minder waar. In deze aflevering van het populaire realityprogramma trekken de twee namelijk aan de bel bij de experts.

Het zit namelijk zo: Kim rouwt nog altijd om haar vriend die een jaar geleden is overleden en is daardoor in een negatieve spiraal terechtgekomen.

Antoine en Kim

Vanaf de start van hun Married at First Sight-avontuur vlogen de vonken er al af tussen Kim en Antoine, maar de vraag is of dat genoeg is om ook daadwerkelijk een relatie te laten slagen. De twee leren namelijk niet alleen elkaar beter kennen, maar ook zichzelf. En deze week zorgt dat bij Kim voor twijfels. Ze kan zichzelf niet helemaal geven omdat ze nog altijd met haar overleden vriend in haar achterhoofd zit.

Married at First Sight

Volgens Eveline zijn deze gevoelens helemaal niet raar. "Je zegt zelf dat je het achter je wil laten. Maar ik denk dat het juist heel terecht is dat je je die dag het heel taai hebt gehad. Ik denk echt dat het er mag zijn", legt ze uit. Ook Antoine is het daar mee eens. "Daardoor doe ik misschien een stapje terug, maar ik snap het helemaal. Die afstand is gekomen en die gaat niet terug." 

Meer over