Married at first sight

Cupido Carlo richt zijn pijlen in nieuw seizoen MAFS

RTL 4 - dinsdag 4 januari om 20:32

© RTL
Carlo Boszhard reist in Married at First Sight het land weer door om deelnemers te verrassen met het feit dat ze gaan trouwen met hun door experts geselecteerde ideale partner. 

Carlo Boszhard speelt de komende weken weer voor cupido in Married at First Sight. Vanaf vanavond reist hij het land door om kandidaten te verblijden met de boodschap dat ze binnenkort ja mogen zeggen tegen hun ideale match. En dat gaat sneller dan gedacht: niets geen ellenlange voorstelafleveringen, vanaf aflevering één staan er al mensen in de trouwzaal.

Married at First Sight

Een groep biologen, seksuologen, psychologen en relatiebemiddelaars heeft hun expertise gebruikt om te koppelen. Helaas blijken wetenschap en liefde tot op heden niet echt een match. De afgelopen zes seizoenen leverden slechts twee huwelijken op die stand hielden.

Carlo Boszhard

Reden voor de makers om het over een andere boeg te gooien. Er is een nieuwe insteek bedacht om meer relaties te laten slagen. Boszhard blijft positief: "Ik hoop echt dat die liefde gevonden wordt. Het moet gebeuren, want zonder liefde is er aan dit programma natuurlijk niks aan."

Meer over