Married at first sight

De eerste echtelijke ruzie is een feit in Married at First Sight

RTL 4 - woensdag 11 januari om 20:30

© Videoland
Bonje in Italië: Martijn en Nicole kunnen hun wederzijdse irritaties niet meer verbergen en de eerste ruzie van dit Married at First Sight-seizoen is een feit. Tussen Wilfred en Francois is alles pais en vree tijdens hun verblijf op Sint Maarten.

Hoe gezellig al die bruiloften ook zijn, de meeste kijkers van Married at First Sight wachten stiekem op het moment dat het misgaat. Het valt ook niet mee om ineens je leven te moeten delen met een wildvreemde partner én een cameraploeg.

Martijn en Nicole

De eerste echtelijke ruzie is vanavond een feit en Martijn en Nicole gaan met de dubieuze eer aan de haal. Tijdens hun huwelijksreis in Italië lopen de irritaties zo hoog op dat ze een stevige woordenwisseling hebben. Tussen Wilfred en Francois is alles pais en vree. De mannen zijn aangekomen op Sint Maarten voor een zonovergoten, Caribische liefdesvakantie.

Married at First Sight

De trouwzaal is ondertussen gevuld met de familie en vrienden van Loes en Wichian. Ze komen als vreemden voor elkaar binnen, maar gaan als man en vrouw weer naar buiten.

Meer over