Married at first sight

Malou en Sarath gaan al op huwelijksreis in Married at First Sight

RTL 4 - dinsdag 30 januari om 20:32

© Videoland
Terwijl anderen nog aan elkaar worden gekoppeld in Married at First Sight, hebben Malou en Sarath al te horen gekregen waar hun huwelijksreis naar toe gaat. Het pasgetrouwde stel gaat naar Fins Lapland. De bestemming viel alleen niet bij beiden in de smaak...

“Vorig seizoen was goed voor bijna een miljoen kijkers per aflevering. Wat kijkcijfers betreft is Married at First Sight nog steeds een succesvol programma. Qua liefde gaat het minder, er is nog slechts een aantal stellen samen van de voorgaande seizoenen”, vertelde presentator Carlo Boszhard in een interview met Libelle. Of de vonk overslaat bij de koppels die in deze aflevering het liefdesexperiment aangaan, blijft afwachten.

Nieuwe avonturen

Voor Jerney en Jeffrey is het zover: zij zien elkaar voor het eerst bij het altaar, met vrienden en familie als getuigen. Ook hebben de experts een nieuw stel aan elkaar gekoppeld: Suzanne en Bastiaan zijn de volgenden die elkaar het jawoord kunnen geven.

Lees ook: Dit zijn echt alle koppels van Married at First Sight 2024 

Wanneer is Married at First Sight op televisie te zien?

Married at First Sight is iedere dinsdag en woensdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over