Married at first sight

De eerste eindgesprekken in Married at First Sight

RTL 4 - dinsdag 10 mei om 20:30

© RTL
Het koppelsweekend van Married at First Sight 2022 gaat door. Bij Rowan en Astleigh is alles koek en ei, maar tussen Joep en Caroline botert het nog steeds niet. Of ze getrouwd blijven, blijkt tijdens het eindgesprek met de experts die hen matchten.

Het koppelsweekend van Married at First Sight is in volle gang. Alle deelnemers kwamen vorige week samen in de duinen bij Noordwijk om de balans op te maken.

Joep en Caroline

Bij die ontmoetingen bleek al direct een centrale rol weggelegd voor de problematische romance tussen Joep en Caroline. De andere stelletjes hoorden hun bijzondere verhaal met interesse aan. Volgens hen is er heus nog wel kans dat het goed kan komen tussen de rustige Caroline en het zelfbenoemde feestbeest Joep. Vooral Caroline zelf heeft stille hoop, zeker als ze een intiem moment delen in de jacuzzi. Maar Joep heeft nog altijd twijfels en dat niet alleen: hij heeft het in deze aflevering ook erg gezellig met een andere kandidaat in diezelfde jacuzzi.

Vanavond hebben Joep en Caroline in het bijzijn van Carlo Boszhard hun eindgesprek met de experts. Blijven ze getrouwd of gaan ze toch echt scheiden?

Meer over