Married at first sight

Het koppelsweekend van Married at First Sight zorgt voor problemen

RTL 4 - woensdag 1 maart om 20:31

© RTL
De deelnemers van Married at First Sight krijgen tijdens het koppelsweekend onaangekondigd visite van twee spraakmakende figuren die de boel op stelten zetten. Cathalijne en Laura trekken zich steeds meer terug uit de groep om hun geluk te beschermen.

Het Koppelsweekend is in volle gang bij Married at First Sight en dat staat zoals altijd garant voor spektakel. De deelnemers hebben veel met elkaar te bespreken en zeker na een paar drankjes is de gezelligheid ver te zoeken. Met name stellen die de liefde niet hebben gevonden doen stevige uitspraken die funest zijn voor de sfeer en de lieve vrede.

Laura en Cathalijne

Laura en Cathalijne hebben hun buik vol van die situatie. De vrouwen zijn wél happy met elkaar en merken dat het contact met de kibbelende koppels hun goede humeur bederft. Ze zonderen zich daarom steeds meer af van de groep, maar zijn desondanks aanwezig bij de feestavond.

Dat evenement wordt verstoord door de onverwachte komst van twee oude bekenden die de boel nog eens extra op stelten komen zetten.

Meer over