Married at first sight

Liefdesexpert Patrick grijpt in bij Paula en Remco in Married at First Sight

RTL 4 - dinsdag 7 februari om 20:30

© Videoland
De huwelijksreis van Paula en Remco verloopt zo stroef dat liefdesexpert Patrick in deze aflevering van Married at First Sight voorstelt dat ze elk een middagje hun eigen weg gaan. In Nederland slaan de zenuwen toe bij Stephan en Patricia: ze gaan vandaag trouwen.

De vier matchmakers van Married at First Sight hebben het druk dit seizoen. Voorheen keken ze na hun koppelpogingen hoopvol toe vanaf de zijlijn, nu bemoeien ze zich bewust met de bruidsparen. Als er problemen zijn is een van hen altijd dichtbij.

Paula en Remco

Die goedbedoelde hulp kwam te laat voor Martijn en Nicole die al na twee dagen zover waren om uit elkaar te gaan. Gedragsbioloog Patrick van Veen probeert eenzelfde rampscenario te voorkomen bij Paula en Remco. Hun Italiaanse huwelijksreis verloopt bijzonder stroef en volgens Van Veen doen ze er verstandig aan om elk een middagje hun eigen weg te gaan. Remco besluit daarom even lekker te gaan sporten om zo zijn hoofd vrij te maken. 

Married at First Sight

Ondertussen beleven Stephan en Patricia zenuwslopende momenten bij de voorbereidingen op hun bruiloft en maakt François in Emmen kennis met de vrienden van zijn man.

Meer over