Married at first sight

De matchmakers zijn overtuigd in Married at First Sight

RTL 4 - donderdag 5 januari om 20:28

© Videoland
Maarten en Richelle vormen het derde aanstaande bruidspaar in Married at First Sight. De matchmakers menen dat deze twee intellectuelen samen een toekomst kunnen opbouwen. De Limburgse Francois en de Groningse Wilfred treffen elkaar in de trouwzaal.

De matchmakers van Married at First Sight koppelen de deelnemers niet alleen op basis van praktische zaken als leeftijd, opleiding en interesses. Ze kijken ook naar iemands ambities, dromen en toekomstverwachtingen. In het geval van Maarten en Richelle gaf dit de doorslag.

Married at First Sight

Het derde bruidspaar van dit seizoen heeft een gezamenlijke intellectuele achtergrond. Deze twee bollebozen zijn klaar om te settelen en een bestaan met iemand op te bouwen. De vraag is of ze de juiste persoon zijn om die stap mee te zetten.

Tussen Martijn en Nicole lijkt het een paar uur na de huwelijksvoltrekking wel snor te zitten. Ze verbazen zich over hun goede klik en hoeveel overeenkomsten ze hebben. De Limburgse Francois en de Groningse Wilfred treffen elkaar in de trouwzaal.

Meer over