Married at first sight

Carlo Boszhard is terug met gloednieuw seizoen Married at First Sight

RTL 4 - dinsdag 3 januari om 20:31

© RTL
De Married at First Sight-matchmakers hebben hun werk weer gedaan: een nieuwe lichting singles is gekoppeld aan wat in theorie hun droompartner moet zijn. Carlo Boszhard verrast de kandidaten met het nieuws dat ze binnenkort gaan trouwen.

Een nieuw jaar betekent de start van een nieuwe reeks Married at First Sight. Fans van het trouwprogramma kunnen hun hart ophalen: dit seizoen zendt RTL 4 twee afleveringen per week uit. In deze eerste week pakt de zender helemaal uit met een extra, eenmalige aflevering op donderdag.

Married at First Sight

De makers pakken de opzet van dit achtste seizoen anders aan. Voorheen ging presentator Carlo Boszhard het land in om deelnemers thuis te vertellen dat ze door de selectie zijn en binnenkort gaan trouwen. Ditmaal komen de twaalf kandidaten nietsvermoedend samen op wat ze denken dat een laatste testdag is. Ze krijgen echter allemaal tegelijkertijd te horen dat ze allang door de matchmakers zijn gekoppeld. Het eerste nieuwbakken stel mag zelfs direct door naar het altaar.

Married at First Sight is deze week op dinsdag, woensdag en donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Daarna is het programma alleen elke dinsdag en woensdag te zien.

Meer over