Samenwonen of niet?

Martijn en Nicole hakken een knoop door in Married at First Sight

RTL 4 - woensdag 25 januari om 20:30

© Videoland
Door alle drama rondom Martijn en Nicole, zou je bijna vergeten dat er dit jaar nog meer koppels meedoen aan Married at First Sight. Toch is dat precies wat je vandaag kunt verwachten.

Carlo Boszhard opent deze nieuwste aflevering van Married at First Sight met wijze woorden: "Je kunt dit experiment het best vergelijken met een race in de Formule 1. Het eerste koppel mag dan wel een toppositie hebben, het wil niet zeggen dat ze zonder schade of puntverlies de finish halen."

Martijn en Nicole

De presentator doelt hierbij op Martijn en Nicole. Dit stel leek het in de vorige aflevering goed te hebben gemaakt, maar nog voor de aftiteling te zien was, ging het alweer mis. Zelfs zo erg dat Nicole het nodig vond om een glas rode wijn in het gezicht van haar man te gooien. Wat zich daar precies heeft afgespeeld, is niet duidelijk. De kijkers kunnen er echter wel op rekenen dat dit de 'figuurlijke' druppel is die de emmer heeft doen overlopen. Samenwonen lijkt er niet in te zitten.

Married at First Sight

Voor de andere koppels is er gelukkig beter nieuws. Seksuologe Evelien Stallaart durft het in deze aflevering zelfs aan om Maarten en Richelle wat erotische adviezen te geven tijdens hun huwelijksreis op St. Eustatius. Of dat straks ook nodig gaat zijn voor Paul en Remco, valt te betwijfelen. Zij voelen zich vooral nog ongemakkelijk in elkaars gezelschap. 

Meer over