Married at first sight - Second chance

Onder de indruk van rijkunsten?

RTL 4 - maandag 13 juli om 20:34

© Marcel
Maxime verwelkomt Cemal, die door werkverplichtingen niet eerder kon komen. Marcel laat de dames zijn snelle rijkunsten zien. Zijn ze onder de indruk? Milly gaat ook iets leuks doen; zij kiest voor een sportieve activiteit.

Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe aflevering van je favoriete programma? Download dan de gratis app van TVgids.nl!

Werkverplichtingen zorgden ervoor dat Cemal zich nu pas meldt in het groepshuis van Maxime. Hoe hun ontmoeting verloopt, is te zien in Married at first sight second chance. Marcel probeert indruk te maken op de dames door zijn snelle rijkunsten te showen. Milly gaat ook iets leuks doen, alleen kiest zij voor een sportieve activiteit.

Milly en Joost

In het oorspronkelijke programma gaf Milly haar jawoord aan Joost. Ze bleven zes maanden getrouwd en gingen vervolgens uit elkaar. In RTL Boulevard vertelde Milly daar het volgende over: “De scheiding was niet mijn idee. Als er niet twee voor willen vechten is het eindresultaat dat je zonder elkaar verder gaat.” Misschien dat Milly nu wel de ware vindt, want 53 singles hebben zich aangemeld om met haar op date te gaan.

Meer over