Married at first sight

Welke stellen van Married at First Sight 2022 blijven getrouwd?

RTL 4 - woensdag 11 mei om 20:32

Het lot van Joep en Caroline en Sander en Astrid uit Married at First Sight is al bepaald. Nu is het aan de overige koppels om tijdens het eindgesprek met experts Eveline Stallaart en Patrick van Veen te bepalen of ze getrouwd willen blijven.

Na twintig weken komt er een einde aan het zevende seizoen van Married At First Sight. Wekelijks keken zo'n miljoen mensen naar de liefdesperikelen van de stellen die vanavond bepalen of ze bij elkaar blijven.

Married at First Sight

Vorige keer hadden Joep en Caroline en Astrid en Sander al hun eindgesprek met experts Eveline Stallaart en Patrick van Veen, en die zag er niet veelbelovend uit. Beide koppels besloten namelijk om te gaan scheiden. Bij Joep en Caroline kwam dat niet bepaald als een shock aangezien met name Joep er geen zin meer in had, maar bij Astrid en Sander toch wel. Astrid had graag het avontuur nog verder gezet ondanks het gebrek aan vlinders. Voor Sander zat er echter niet meer in.

Zoektocht naar liefde

Nu is het ook tijd voor de beslissing van de volgende koppels. Bij Rowan en Astleigh leek het al vanaf het eerste moment goed te zitten en ook Sonny en Dylan hadden elkaar direct gevonden. Maurice had wat obstakels in zijn zoektocht naar de liefde. Na een valse start met Arjan liep hij na drie dates Dennis tegen het lijf. Bij Kim en Antoine was de liefde ondanks een vliegende start ver te zoeken en ook voor Jan en Birgitte lijkt er geen toekomst weggelegd.

Meer over