Married at first sight

MAFS-Erik en Gerben maken hun keuze bekend: scheiden of doorgaan?

RTL 4 - woensdag 27 maart om 20:32

© Videoland
Getrouwd blijven of uit elkaar gaan, voor die beslissing staan de koppels in deze laatste aflevering van Married at First Sight. Carlo Boszhard spreekt met de experts over het afgelopen seizoen. En de deelnemers vertellen hoe het nu met ze gaat.

Veertien singles legden weken geleden hun liefdeslot in handen van de matchmakers en trouwden met een onbekende. Nu is de laatste aflevering van Married at First Sight aangebroken. Hierin wil presentator Carlo Boszhard van de stellen weten hoe het ervoor staat. Blijven ze bij elkaar of kunnen ze niet wachten om de scheidingspapieren te tekenen?

Erik en Gerben

Erik en Gerben hebben het tot nu toe spannend gehouden. In de vorige aflevering hadden ze een openhartig gesprek. Wat is hun beslissing? Boszhard blikt samen met de experts terug op afgelopen seizoen, waarin het programma regelmatig de roddelrubrieken haalde.

Zo maakten het huwelijk én de bliksemsnelle scheiding van Anneke en Dirk de tongen los. Ook is te zien hoe het na hun beslissing met alle koppels gaat.

Wanneer is Married at First Sight op televisie te zien?

Married at First Sight is iedere dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over