Married at first sight

Anneke en Dirk schitteren door afwezigheid bij het MAFS-koppelsdiner

RTL 4 - dinsdag 5 maart om 20:32

© Videoland
Na de bruiloftsdag, de huwelijksreis en het samenwonen, staat in deze aflevering van Married at First Sight het koppelsdiner op het programma. Het stel dat schittert door afwezigheid is Anneke en Dirk. En hoe is het met de andere turbulente koppels?

Na bruiloftsdag, huwelijksreis en samenwonen staat in deze aflevering van Married at First Sight het koppelsdiner op het programma. Het stel dat schittert door afwezigheid is Anneke en Dirk. In Madeira besloot Anneke al snel dat het boek voor haar gesloten was. "Ik wil Dirk niet meer zien. Ik heb daar helemaal geen behoefte aan", zei ze stellig. Ook al probeerde expert Evelien Stallaart te redden wat er te redden viel.

Married at First Sight

Stallaart gaf toe dat dit seizoen het element drama volop aanwezig was. En er waren meer echtparen bij wie snel duidelijk was dat een langlopend huwelijk er niet in zit. Aan tafel is er alle tijd voor de koppels om de ervaringen onderling uit te wisselen. In ieder geval hoopt iedereen dat Dirk snel een fijne partner vindt op de tangovloer.

Meer over