Married at first sight

Eerste stel Married at first sight al op huwelijksreis

RTL 4 - dinsdag 25 januari om 20:31

© RTL
Sander en Astrid houden van zon, zee en smartlappen. Ze voelen zich dan ook helemaal thuis tijdens hun huwelijksreis op Mallorca. Arjan en Maurice moeten hun jawoord nog geven, maar de spanning loopt steeds verder op in Married at first sight.

Sander en Astrid zijn koploper van alle stellen die dit seizoen meedoen aan Married at first sight. Al in de eerste aflevering troffen de goedlachse medisch pedicure en de bevlogen kitter elkaar voor het altaar.

Married at first sight

Nu zijn ze, wederom als eerste paar, op huwelijksreis. De locatie lijkt hen op het lijf geschreven: ze houden beiden van zon, zee en gezelligheid. Dat maakt Mallorca een ideale bestemming, ook dankzij de vele Nederlanders op het eiland. De sfeer zit er direct lekker in.

Bij de andere koppels is daar nog geen sprake van. Arjan en Maurice staan op het punt ja tegen elkaar te zeggen, maar de spanning dreigt hen parten te spelen. De moeder van Caroline houdt het op haar beurt niet droog als ze meegaat om een jurk uit te zoeken voor de bruiloft met Joep.

Meer over