Married at first sight

Blijft MAFS-koppel Wilfred en Francois toch getrouwd?

RTL 4 - dinsdag 7 maart om 20:31

© RTL
De stellen van Married at First Sight gaan naar huis na het Koppelsweekend en maken zich op voor de slotfase van het liefdesexperiment. Twee paren hebben hun eindgesprek met de experts. Willen ze bij elkaar blijven of leveren ze hun ringen in?

Het Koppelsweekend zit erop en dat betekent dat de slotfase van Married at First Sight is aangebroken. Voor de experts zonder twijfel het spannendste moment van het liefdesexperiment.

Married at First Sight

Na maanden blijkt of hun wetenschappelijk verantwoorde koppelpogingen daadwerkelijk vruchten hebben afgeworpen. Vorig seizoen vielen er twee succesmatches te vieren toen Sonny en Dylan én Astleigh en Rowan besloten getrouwd te blijven. De ambitie was om het dit seizoen nóg beter te doen.

Paula en Remco

De experts gingen zelfs mee op huwelijksreis om de boel in goede banen te leiden. Desondanks ging het volledig mis tussen Martijn en Nicole en ook Remco en Paula bleken een ongelukkige combinatie. De verwachting is dan ook dat die laatste twee zeggen dat ze willen scheiden. Voor Wichian en Loes en Wilfred en François breekt dat moment vandaag al aan: blijven deze stellen getrouwd of gaan ze toch ieder hun eigen weg?

Meer over