Mart op de piste

Mart Hoogkamer zoekt après-skihit in nieuwe show Mart op de Piste

NPO 3 - woensdag 26 oktober om 20:25

© AVROTROS
Mart Hoogkamer wil dolgraag een après-skihit scoren en is daarom speciaal voor het programma Mart op de Piste neergestreken in Val Thorens om daar samen met Nederlandstalige artiesten een nieuwe evergreen te schrijven. Elk liedje blijkt in potentie een après-skiliedje.

Mart Hoogkamer scoorde vorig jaar een zomerhit met het aanstekelijke ‘Ik ga zwemmen’. Dat succes zette hem aan het denken: zou hij ook een winterhit kunnen maken? Dat gaat de komende weken blijken in Mart op de Piste.

Mart Hoogkamer

De 24-jarige zanger is neergestreken in Val Thorens om het geheim van een goede après-skihit te ontrafelen. Iedere week krijgt hij versterking van een Nederlandse artiest met wie hij een nummer maakt. Onder meer Jody Bernal, Shirma Rouse, rapper Bizzey en Wolter Kroes maken hun opwachting in het skigebied.

Mart op de Piste

Of het liedje hitpotentie heeft, weten Mart en zijn duetpartners direct: ze treden diezelfde avond nog op voor publiek. Daarnaast maakt de zanger lol met zijn vaste vriendengroep, waar Maxim Froger en Wesley Sneijder deel van uitmaken.

Meer over