Maryland

Suranne Jones en Eve Best ontdekken steeds meer geheimen in Maryland

NPO 2 - vrijdag 31 mei om 23:22

© ITV / MAX
Becca en Rosaline krijgen in deze aflevering van Maryland amper kans te rouwen om hun moeder Mary als ze ontdekken wat zij allemaal voor hen geheimhield. De zussen worstelen met hun emoties en een woede-uitbarsting kent vernietigende gevolgen.

De Britse miniserie Maryland begon als een moordmysterie, maar mondde al snel uit in een psychologisch drama. De wijze waarop Mary (Judy Clifton) de dood vond op het eiland Man lijkt van ondergeschikt belang voor de makers. De reeks legt de nadruk op de geheimen die boven tafel komen nu ze er niet meer is.

Suranne Jones en Eve Best

Zo ook in deze aflevering, als Mary’s dochters Becca (Suranne Jones) en Rosaline (Eve Best) proberen te ontrafelen waarom hun moeder zoveel verborgen hield. Die zoektocht leidt tot nieuwe onthullingen en is ook een confrontatie met hun eigen emoties.

Hun vader reageert daarentegen verdacht gelaten op het nieuws dat zijn vrouw dood is. Hij lijkt evenmin verbaasd dat ze op Man een ander gezin had. Weet hij misschien meer over het overlijden van Mary?

Wanneer is Maryland op televisie te zien?

Maryland zie je iedere vrijdag vanaf 23:20 uur bij MAX op NPO2.

Meer over