Maud & Babs

Rifka Lodeizen heeft haar handen vol aan Georgina Verbaan in Maud & Babs

NPO 1 - vrijdag 8 december om 21:25

© Omroep MAX
Maud wil in deze aflevering van Maud & Babs Babs' huis verkopen. Haar zus Juliette ziet dat niet zitten. Er kleven volgens haar te veel mooie herinneringen aan het huis. Ze is er gaan wonen, met haar vriend, maar dat heeft er volgens haar niets mee te maken.

De onuitstaanbare Juliette (Georgina Verbaan) blijft Maud (Rifka Lodeizen) maar kopzorgen bezorgen in Maud & Babs. Ditmaal probeert ze te voorkomen dat Babs' huis wordt verkocht. Want dat kan toch niet zomaar: hun ouderlijk huis waaraan ze zo veel mooie herinneringen hebben? Heeft Maud dan geen gevoel?

Georgina Verbaan vs. Rifka Lodeizen

Dat Juliette samen met haar nieuwe vlam Niels in het huis is gaan wonen, heeft uiteraard niets met haar onwillige houding te maken. Een bezichtiging door een makelaar saboteert ze vervolgens opzichtig. Maud heeft er haar handen vol aan.

Zo vol dat ze haar moeder Babs (Loes Luca) vergeet. Die is gaan dolen op de zorgboerderij en blijkt niet te zijn thuisgekomen. Gelukkig staat thuishulp Gino voor haar klaar. Samen gaan ze op zoek naar Babs.

Wanneer is Maud & Babs op televisie te zien?

Maud & Babs is iedere vrijdag vanaf 21:25 uur te zien bij MAX op NPO1. Deze aflevering volgt op vrijdag 8 december 2023.

Meer over