Max in Spanje

Max in Spanje

Ziggo Sport - zaterdag 15 augustus om 14:15

© Alejandro Garcia / POOL / AFP
De kwalificatierace van de Grand Prix van Spanje staat op het programma. Max Verstappen wist vorig jaar de vierde tijd neer te zetten en werd uiteindelijk derde in de wedstrijd. Wat kan hij deze keer op dit circuit?

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Na twee weekenden achter elkaar racen op het Britse circuit Silverstone is het de beurt aan het Circuit de Barcelona-Catalunya. In de kwalificatiewedstrijd doen de formule 1-racers er alles aan om een zo snel mogelijke ronde neer te zetten. De snelste tijd levert immers pole position op in de race op zondag. Max Verstappen liet in 2019 zien behoorlijk uit de voeten te kunnen op het Spaanse circuit. En met de winst van vorige week op Silverstone nog vers in de wielen, zou hij zomaar weer eens hoge ogen kunnen gooien.

Valtteri Bottas

In de kwalificaties leverde hij een vierde tijd af. Valtteri Bottas zette vorig jaar de snelste tijd neer en startte op pole position. De Fin van Mercedes moest de overwinning uiteindelijk aan zijn ploeggenoot Lewis Hamilton laten. Verstappen wist zijn vierde plek in de kwalificaties een goed vervolg te geven in de race. Hij werd uiteindelijk derde.

Meer over