MAX Maakt Mogelijk

Jan Slagter verrast de Amsterdamse tante es in MAX Maakt Mogelijk

NPO 2 - zondag 12 november om 19:55

© Omroep MAX
Met haar 108 jaar is tante Es de oudste inwoner van Amsterdam. Ze geniet nog volop van het leven en heeft drie grote passies: Ajax, de muziek van Bach en orgels. Jan Slagter zet haar in MAX Maakt Mogelijk een hele dag in het zonnetje.

Met haar 108 jaar is tante Es de oudste inwoner van Amsterdam. Zo oud voelt ze zich trouwens absoluut niet, ze geniet nog volop van het leven. Es heeft drie grote passies: ze is al ruim een eeuw fan van Ajax, houdt van de muziek van Bach en van orgels. In deze MAX Maakt Mogelijk zet Jan Slagter haar in het zonnetje met een dag vol verrassingen.

MAX Maakt Mogelijk

De verrassingsdag van tante Es begint ‘s ochtends met een bezoekje van Ajax-legende Sjaak Swart en cadeaus en gaat verder met een boottocht over de grachten en een Bach-concert op een kerkorgel.

Casa MAX Capresti

Verder komt in deze aflevering het tafeltje-dek-je-project van Casa MAX Capresti in Moldavië aan bod. In dit verzorgingshuis krijgen 65 ouderen drie keer per week een warme maaltijd. Het kan volgens Slagter wel weer wat aandacht gebruiken.

Meer over