MAX muziekspecial: Keukenhofconcert

Dionne Stax presenteert MAX Muziekspecial: 75 jaar Keukenhof

NPO 1 - donderdag 13 juni om 17:09

© Omroep MAX
De Keukenhof bestaat 75 jaar. Tussen de bloeiende tulpen gaven artiesten als Jeangu Macrooy, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein en Shirma Rouse een jubileumconcert onder leiding van het Metropole Orkest. Dionne Stax presenteert de muzikale show.

Landgoed Keukenhof opende dit voorjaar voor de 75e keer zijn deuren en vierde dit met een bijzonder jubileumconcert. Tegen het decor van duizenden bloeiende tulpen genoten zo’n drieduizend mensen van een reis door 75 jaar muziekgeschiedenis onder leiding van het Metropole Orkest. Keukenhofconcert is een registratie van het muziekspektakel.

MAX Muziekspecial: 75 jaar Keukenhof

In het programma zijn optredens te zien van onder anderen Jeangu Macrooy, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein en Shirma Rouse. Zij brengen niet alleen populaire hits ten gehore, maar wagen zich ook aan soul-, funk- en disconummers. Wie na het zien van de show een bezoek aan de Keukenhof overweegt zal geduld moeten hebben, want de bloemententoonstelling is pas in maart 2025 weer te bewonderen.

Meer over